Bildspel på flickr respektive animoto

07 maj, 2010

Nu prövar jag hur det blir om jag bäddar in ett bildspel här på min blogg. Bildspelet föreställer djur och miljöer på Bollerups naturbruksgymnasium och bilderna är tagna i samband med ett studiebesök den 5 maj.

I bildspelet kommer tyvärr inte några bildtexter eller kommentarer med. Men det är ett enkelt sätt för mig att snabbt sprida bilder som jag laddat upp på flickr.

Vad tycker ni?

Det visade sig vara enkelt att föra över bilder från flickr till animoto. Därför är det enkelt att jämföra hur samma bilder kan se ut med ett bildspel där:

Även den korta filmsnutten fördes över från flickr till animoto utan problem, men den verkar inte fungera i bildspelet. Istället ser den bara ut som en suddig stillbild. Kanske har jag missat att göra något? Synd!

Nå, vad är bäst? Flickrs bildspel eller animoto?

Entry Filed under: funderingar,Internet. Posted in  funderingar ,Internet Taggar: , , , , .
Jag heter Charlotta Wasteson och är gymnasielärare i svenska och historia. Här skriver jag bland annat om böcker, artiklar och pedagogiska frågor i min vardag. Ge gärna tips eller skriv en kommentar!

Creative Commons licens


Creative Commons License
Jag gillar Creative Commons. Du får därför gärna använda mitt material. (Det är bara att kopiera, ange källa och länka till materialet.) För mer info klicka här!

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Mina bilder på Flickr:More Photos

Meta

Taggar