Studera nu!

15 april, 2010

Studying” by svenwerk CC (by, nc, nd).

De sista åren har jag börjat studera igen. Det är svårt att hinna med vid sidan av jobb och familjeliv, men det gör mig så glad och inspirerad, att nu känns det omöjligt att sluta.

I dag är sista ansökningsdagen på studera.nu. Jag har lusläst katalogen för internetbaserade distansstudier och hittat en hel del smått och gott. Anmälan är inne.

Jag söker en sommarkurs på KTH: LC100N Digital kompetens och lärande – IKT och pedagogik för det 21:a århundradet 8,0 hp (det går nämligen att göra efteranmälningar till den kursen) samt flera kurser med start i höst, som handlar om skrivande och IT och lärande. När jag vet mer om kurserna och antagningarna får jag prioritera.

Spännande!

Entry Filed under: funderingar,utbildning. Posted in  funderingar ,utbildning Taggar: , , , .
Jag heter Charlotta Wasteson och är gymnasielärare i svenska och historia. Här skriver jag bland annat om böcker, artiklar och pedagogiska frågor i min vardag. Ge gärna tips eller skriv en kommentar!

Creative Commons licens


Creative Commons License
Jag gillar Creative Commons. Du får därför gärna använda mitt material. (Det är bara att kopiera, ange källa och länka till materialet.) För mer info klicka här!

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Mina bilder på Flickr:More Photos

Meta

Taggar