Vad är ”flum”?

10 mars, 2010

Läste just ett helt ”flum”-befriat inlägg som jag vill rekommendera er att läsa. Det är publicerat på bloggen Skola och Samhälle och skrivet av Olle Holmberg. I det kristallklart 😉 formulerade inlägget redar Holmberg ut frågeställningen  ”vad är flum” och beskriver hur begreppet ”flum” mycket ofta används i samma andetag som man nämner ordet ”skola”. Dessutom kopplas det nästan undantag till humaniora (men inte till naturvetenskap):

”Om flum”

Läs och njut!

Entry Filed under: funderingar,utbildning. Posted in  funderingar ,utbildning Taggar: , , , , .
Jag heter Charlotta Wasteson och är gymnasielärare i svenska och historia. Här skriver jag bland annat om böcker, artiklar och pedagogiska frågor i min vardag. Ge gärna tips eller skriv en kommentar!

Creative Commons licens


Creative Commons License
Jag gillar Creative Commons. Du får därför gärna använda mitt material. (Det är bara att kopiera, ange källa och länka till materialet.) För mer info klicka här!

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Mina bilder på Flickr:

Student-program 2017 Österlengymnasiet

Student 2017

Student 2017 Simrishamn

More Photos

Meta

Taggar